Sangster Juridische Dienstverlening maakt gebruik van cookies.×

Goede rechtsbijstand is betaalbaar, ook voor lage inkomens

Is uw uitkering ingetrokken? Is uw WMO-indicatie voor hulp bij het huishouden of begeleiding verlaagd? Of is uw aanvraag voor bewindvoerderskosten afgewezen? Wilt u een bezwaarschrift indienen? Ga niet zelf aan de slag, maar neem direct contact op met Sangster Advocatuur. Mr. Sangster heeft bijna 23 jaar ervaring binnen het Sociale Zekerheidsrecht en weet op welke punten u het beste bezwaar kunt maken om de meeste kans op succes te hebben.

U vraagt zich wellicht af hoe mensen met een laag inkomen een advocaat kunnen betalen? Mensen met een uitkering kunnen zich al niet veel veroorloven en zeker geen advocaat. Het antwoord is helaas bij weinig mensen bekend: de overheid betaalt de advocaat. De overheid verleent een zogeheten toevoeging. De advocaat kan zijn/haar werkzaamheden declareren bij de Raad voor Rechtsbijstand. Cliënten betalen alleen een eigen bijdrage en eventueel griffierecht. Voor de eigen bijdrage en het griffierecht kan in veel gevallen bijzondere bijstand worden verleend door de gemeente. Per saldo betalen deze cliënten dus niets!

Dus heeft u een probleem met de overheid of bent u hulpverlener of bewindvoerder en wilt u een bezwaarschrift indienen? Neem direct contact op met Sangster Advocatuur. Zie voor alle contactgegevens: www.socialezekerheidsrecht.com


« terug naar overzicht
: mr. I. Sangster
: 14 maart 2018